КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ

TNTU Logo
КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ​

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

0 +
СТУДЕНТІВ
0
НАВЧАЛЬНИХ АУДИТОРІЙ
0
КАНДИДАТІВ НАУК
0
ДОКТОРІВ НАУК
0 +
ВИПУСКНИКІВ

Практика на базі польського розважально-відпочинкового комплексу «Panorama Morska»

Слідкуйте за нами у Facebook

Кафедра управління інноваційною діяльністю та сферою послуг ТНТУ

2 days 9 hours ago

Як зазначав Максим РИЛЬСЬКИЙ: «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани». І справді, без знання свого коріння неможливо міцно стояти, а особливо встояти у нелегкі часи, не кажучи про творення значних здобутків для свого роду, краю, держави.
Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Цифрові інновації в туризмі», а також викладачі кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг Роман Шерстюк, Ольга ВЛАДИМИР, Ірина ВОВК та Павло ДУДКІН факультету економіки та менеджменту 12 квітня відвідали Тернопільський обласний краєзнавчий музей.
Отримані знання для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи та туризму є надзвичайно цінними та потрібними при організації та проведенні ними у подальшому своєї діяльності у сфері гостинності. Адже володіючи знаннями про місцеві звичаї, смаки та вподобання, колорит, історію та культуру можна забезпечити цікаве, пізнавальне та якісне обслуговування сучасного вибагливого клієнта (туриста чи гостя), а відтак і популяризувати свій край, гордитися здобутками своїх попередників та передавати їх нащадкам.
Студенти та викладачі кафедри висловлюють вдячність за надзвичайно цікаво проведену лекцію-екскурсію Тетяні Іванівні ШТОКАЙЛО, завдяки якій вдалось довідатись багато нового та цікавого про наш Тернопільський край.❤❤❤

Кафедра управління інноваційною діяльністю та сферою послуг ТНТУ

2 days 14 hours ago

Кафедра управління інноваційною діяльністю та сферою послуг ТНТУ

3 days 17 hours ago

На лабораторному занятті з дисципліни "Організація сервісу в закладах індустрії гостинності" студенти групи БР-21 працювали творчо та натхненно. Непідробний інтерес до майбутньої професії допомагає виховувати в собі кваліфіковано спеціаліста. Подяка студентам від викладача - Вовк І. П. за активну та креативну працю.

Партнери кафедри

*Всі логотипи належать їх власникам

Напишіть нам




    Контакти

    Адреса: м.Тернопіль, вул. Микулинецька, 46, корпус № 7, к.305

    Телефон: (0352) 51-97-38, (0352) 51-97-45
    Телефон внутрішній: 4032
    (із зовнішніх телефонів через комутатор 51-97-00, тоді в тональному режимі набрати внутрішній номер)