КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ
КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ
Головна
Про кафедру
Історія кафедри
З нами цікаво! Наші активності
Колектив кафедри
Матеріально-технічна база кафедри
3D тур ТНТУ
Аудиторії кафедри
Навчальні лабораторії кафедри
Лабораторії кафедра харчової біотехнології і хімії
Експертна рада роботодавців 24 “Сфера обслуговування”
Випускники
Освітні програми кафедри
J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (241 «Готельно-ресторанна справа»)
ОПП “Готельно-ресторанна справа” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
ОПП “Готельно-ресторанна справа” другого (магістерського) рівня вищої освітивень
J3 «Туризм і рекреація» (242 «Туризм і рекреація»)
ОПП “Цифрові інновації в туризмі” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Студенту
Нормативне забезпечення освтнього процесу
Академічна доброчесність
Е-навчання ТНТУ
Графіки освітнього процесу
Розклад
Практики
Перелік дисциплін для вільного вибору стеднтами, рекомендованих кафедрою та стейкхолдерами
Атестаційний екзамен
Кваліфікаційна робота (перший рівень вищої освіти)
Кваліфікаційна робота магістра (другий рівень вищої освіти)
Методичне забезпечення
Психологічна допомога!
Неформальна освіта
Це цікаво
Абітурієнту
Запрошуємо на навчання
Документи для вступу
Приймальна комісія ТНТУ
Правила прийому
Вартість навчання
Підготовче відділення
Наукова діяльність
Наукова робота
Головні наукові публікації
Наукова робота студентів
Конференції
Наукова школа Богдана АНДРУШКІВА
Електронне, наукове, фахове видання «Соціально-економічні проблеми і держава»
Експериментальна науково-дослідна лабораторія «ЕЛІТА»
Фонд неординарних ідей і проектів
Академія соціального управління
Студентський науковий гурток
Міжнародна діяльність
Міжнародні проєкти
Академічна мобільність викладачів і студентів
Міжнародна практика студентів
Програми подвійних дипломів
Міжнародні стажування
Вузи-партнери університету
Новини
Контакти
МІСЦЯ ДЛЯ УКРИТТЯ!
Кваліфікаційна робота (перший рівень вищої освіти)
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання та публічного захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форм навчання (ОПП «Готельно-ресторанна справа» 2024 року)
Титульний аркуш кваліфікаційної роботи
(Зразок титулки_2024)
Завдання на кваліфікаційну роботу
(Зразок завдання_2024)
Відгук на кваліфікаційну роботу на здобуття освітнього ступеня «магістр»
Направлення на рецензію на кваліфікаційну роботу
Рецензія на кваліфікаційну роботу на здобуття освітнього ступеня «магістр»
Подання голові ЕК щодо захисту кваліфікаційної роботи
Авторська довідка кваліфікаційної роботи магістра