КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ
Кафедра МП
Головна
Новини
Про кафедру
Історія кафедри
Персонал кафедри
ШЕРСТЮК РОМАН ПЕТРОВИЧ
АНДРУШКІВ БОГДАН МИКОЛАЙОВИЧ
МАЛЮТА ЛЮДМИЛА ЯРОСЛАВІВНА
МЕЛЬНИК ЛІЛІЯ МИКОЛАЇВНА
ДУДКІН ПАВЛО ДМИТРОВИЧ
НАГОРНЯК ГАЛИНА СТЕПАНІВНА
ОСТРОВСЬКА ГАЛИНА ЙОСИПІВНА
СТОЙКО ІГОР ІВАНОВИЧ
ФЕДИШИН ІРИНА БОГДАНІВНА
ПАЛЯНИЦЯ ВІКТОР АНАТОЛІЙОВИЧ
ВЛАДИМИР ОЛЬГА МИХАЙЛІВНА
ВОВК ІРИНА ПЕТРІВНА
КУЗЬ ТЕТЯНА ІВАНІВНА
ГАЛИЦЬКА ІРИНА БОГДАНІВНА
ОРДЕХА ГАЛИНА ІВАНІВНА
Концепція розвитку кафедри
Підвищення кваліфікації
Випускники
Навчальні кабінети
Лабораторії
МУЗЕЙ
Спеціальності
Навчальні плани
Освітні програми кафедри
ЕКСПЕРТНА РАДА РОБОТОДАВЦІВ 241 “Готельно-ресторанна справа”
073 «Менеджмент», спеціалізація «Управління інноваційною діяльністю»
241 «Готельно-ресторанна справа»
Студенту
Навчальні дисципліни кафедри (освітні компоненти)
Е-навчання ТНТУ
Бланки та взірці
Графіки навчального процесу
Курсове та дипломне проектування 073 Менеджмент», спеціалізація «Управління інноваційною діяльністю»
Курсове та дипломне проектування 241 «Готельно-ресторанна справа»
Практики
Розклад
Методичне забезпечення
Абітурієнту
Запрошуємо на навчання
Вартість навчання
Документи для вступу
Правила прийому
Підготовче відділення
Сертифікати ЗНО
Наукова діяльність
Аспірантура
Наукова робота
Електронне, наукове, фахове видання «Соціально-економічні проблеми і держава»
Головні наукові публікації
Фонд неординарних ідей і проектів
Експериментальна науково-дослідна лабораторія «ЕЛІТА»
Конференції
Міжнародна діяльність
Міжнародна співпраця
Міжнародні проєкти
Міжнародне стажування
Міжнародна практика студентів
Міжнародні партнери
Міжнародні програми, тренінги, заходи, конференції, форуми
Цікаво Знати
Контакти
Як нас знайти
Питання та відповіді
Практики
Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
другий (магістерський) рівень
Науково-дослідницька практика магістрів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для усіх форм навчання
ПЕРЕДДИПЛОМНА практика магістрів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для усіх форм навчання
Науково-педагогічна практика магістрів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для усіх форм навчання
НАКАЗ 4/7-30 від 16.01.2020 Про направлення студентів ФЕМ на науково-дослідницьку практику
НАКАЗ 4/7-424 від 16.06.2020 Про направлення студентів ФЕМ на переддипломну практику
НАКАЗ 4/7-598 від 31.08.2020 Про направлення на науково-педагогічну практику