КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ
КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ
Головна
Про кафедру
Історія кафедри
З нами цікаво! Наші активності
Колектив кафедри
Матеріально-технічна база кафедри
3D тур ТНТУ
Аудиторії кафедри
Навчальні лабораторії кафедри
Лабораторії кафедра харчової біотехнології і хімії
Експертна рада роботодавців 24 “Сфера обслуговування”
Випускники
Освітні програми кафедри
J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (241 «Готельно-ресторанна справа»)
ОПП “Готельно-ресторанна справа” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
ОПП “Готельно-ресторанна справа” другого (магістерського) рівня вищої освітивень
J3 «Туризм і рекреація» (242 «Туризм і рекреація»)
ОПП “Цифрові інновації в туризмі” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Студенту
Нормативне забезпечення освтнього процесу
Академічна доброчесність
Е-навчання ТНТУ
Графіки освітнього процесу
Розклад
Практики
Перелік дисциплін для вільного вибору стеднтами, рекомендованих кафедрою та стейкхолдерами
Атестаційний екзамен
Кваліфікаційна робота (перший рівень вищої освіти)
Кваліфікаційна робота магістра (другий рівень вищої освіти)
Методичне забезпечення
Психологічна допомога!
Неформальна освіта
Це цікаво
Абітурієнту
Запрошуємо на навчання
Документи для вступу
Приймальна комісія ТНТУ
Правила прийому
Вартість навчання
Підготовче відділення
Наукова діяльність
Наукова робота
Головні наукові публікації
Наукова робота студентів
Конференції
Наукова школа Богдана АНДРУШКІВА
Електронне, наукове, фахове видання «Соціально-економічні проблеми і держава»
Експериментальна науково-дослідна лабораторія «ЕЛІТА»
Фонд неординарних ідей і проектів
Академія соціального управління
Студентський науковий гурток
Міжнародна діяльність
Міжнародні проєкти
Академічна мобільність викладачів і студентів
Міжнародна практика студентів
Програми подвійних дипломів
Міжнародні стажування
Вузи-партнери університету
Новини
Контакти
МІСЦЯ ДЛЯ УКРИТТЯ!
Практики
Практика – є обов’язковим компонентом освітньої програми для здобуття кваліфікаційного рівня і набуття студентами професійних навичок та вмінь, вона є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців в Університеті.
Положення про практичну підготовку здобувачів вищої освіти у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя
БАЗИ для проходження практик здобувачами
спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація»
ВЗІРЦІ ДОКУМЕНТІВ:
Договір на практику
(двосторонній друк);
Щоденник практики
(друк брошурою)
ОПП “Готельно-ресторанна справа” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
ВСТУП ДО ФАХУ (ПРАКТИКА)
ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ОРГАНІЗАЦІНО-ЕКОНОМІЧНА ПРАКТИКА
ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
для здобувачів 2022, 2023 років вступу
НАВЧАЛЬНА (ОРГАНІЗАЦІЙНА) ПРАКТИКА
ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
для здобувачів
2024 року вступу
ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНА ПРАКТИКА
ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ОПП “Цифрові інновації в туризмі” (перший (бакалаврський) рівень
ВСТУП ДО ФАХУ (ПРАКТИКА)
ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ОРГАНІЗАЦІНО-ЕКОНОМІЧНА ПРАКТИКА
ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
для здобувачів 2022, 2023 років вступу
НАВЧАЛЬНА (ОРГАНІЗАЦІЙНА) ПРАКТИКА
ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
для здобувачів
2024 року вступу
ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНА ПРАКТИКА
ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ОПП “Готельно-ресторанна справа” другого (магістерського) рівня вищої освітивень
Науково-дослідницька практика магістрів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для усіх форм навчання
ПЕРЕДДИПЛОМНА практика магістрів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для усіх форм навчання
Науково-педагогічна практика магістрів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для усіх форм навчання