ГАРАНТ ОПП

ОБОВ’ЯЗКОВІ ОСВІТНІ КОМПОНЕНТИ

ОК 1. Вища математика

ОК 2. Економічна теорія

ОК 3. Іноземна мова професійного спрямування

ОК 4. Інформаційні технології та основи програмування

ОК 5. Історія та культура України

ОК 6. Психологія і соціологія

ОК 7. Статистика

ОК 8. Техноекологія та цивільна безпека

ОК 9. Українська мова (за професійним спрямуванням)

ОК 10. Фізичне виховання

ОК 11. Філософія

ОК 12. Безпека життєдіяльності, основи охорони праці

ОК 13. Бізнес-культура

ОК 14. Бухгалтерський облік та звітність в управлінні підприємством

ОК 15. Вступ до гостинності

ОК 16. Готельна справа

ОК 17. Економіка підприємств сфери послуг

КР Економіка підприємств сфери послуг

ОК 18. Економічна та майнова безпека бізнесу

ОК 19. Івент-менеджмент

КР Івент-менеджмент

ОК 20. Інформаційні системи в готельно-ресторанному бізнесі

ОК 21. Комплексний аналіз діяльності підприємства

КР Комплексний аналіз діяльності підприємства

ОК 22. Маркетинг

ОК 23. Організація роботи персоналу в галузі

ОК 24. Організація сервісу у закладах індустрії гостинності

ОК 25. Підприємництво

ОК 26. Правове регулювання діяльності

ОК 27. Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства

КП Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства

ОК 28. Ресторанна справа

ОК 29. Сталий розвиток та корпоративна соціальна відповідальність

ОК 30. Стандартизація, сертифікація і метрологія

ОК 31. Теоретичні основи технології харчових виробництв

ОК 32. Теорія і практика менеджменту

ОК 33. Технологія продукції ресторанного господарства

ОК 34. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

ОК 35. Харчова хімія

ОК 36. Практика Вступ до фаху

ОК 37. Навчальна (організаційна) практика

ОК 39. Професійно-орієнтована практика

А1. Атестаційний екзамен

А2. Виконання кваліфікаційної роботи бакалавра

А3. Захист кваліфікаційної роботи бакалавра

ВИБІРКОВІ ОСВІТНІ КОМПОНЕНТИ

Здобувачі вищої освіти обирають освітні компоненти із запропонованого переліку у середовищі електронного навчання ТНТУ ATutor 

(ВИБІРКОВІ ДИСЦИПЛІНИ)

 

Також здобувачі можуть обирати дисципліни з переліку, запропонованого кафедрою та стейкхолдерами.