КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ
Кафедра МП
Головна
Новини
Про кафедру
Історія кафедри
Персонал кафедри
ШЕРСТЮК РОМАН ПЕТРОВИЧ
АНДРУШКІВ БОГДАН МИКОЛАЙОВИЧ
МАЛЮТА ЛЮДМИЛА ЯРОСЛАВІВНА
МЕЛЬНИК ЛІЛІЯ МИКОЛАЇВНА
ДУДКІН ПАВЛО ДМИТРОВИЧ
НАГОРНЯК ГАЛИНА СТЕПАНІВНА
ОСТРОВСЬКА ГАЛИНА ЙОСИПІВНА
СТОЙКО ІГОР ІВАНОВИЧ
ФЕДИШИН ІРИНА БОГДАНІВНА
ПАЛЯНИЦЯ ВІКТОР АНАТОЛІЙОВИЧ
ВЛАДИМИР ОЛЬГА МИХАЙЛІВНА
ВОВК ІРИНА ПЕТРІВНА
КУЗЬ ТЕТЯНА ІВАНІВНА
ГАЛИЦЬКА ІРИНА БОГДАНІВНА
ОРДЕХА ГАЛИНА ІВАНІВНА
Концепція розвитку кафедри
Підвищення кваліфікації
Випускники
Навчальні кабінети
Лабораторії
МУЗЕЙ
Спеціальності
Навчальні плани
Освітні програми кафедри
ЕКСПЕРТНА РАДА РОБОТОДАВЦІВ 241 “Готельно-ресторанна справа”
073 «Менеджмент», спеціалізація «Управління інноваційною діяльністю»
241 «Готельно-ресторанна справа»
Студенту
Навчальні дисципліни кафедри (освітні компоненти)
Е-навчання ТНТУ
Бланки та взірці
Графіки навчального процесу
Курсове та дипломне проектування 073 Менеджмент», спеціалізація «Управління інноваційною діяльністю»
Курсове та дипломне проектування 241 «Готельно-ресторанна справа»
Практики
Розклад
Методичне забезпечення
Абітурієнту
Запрошуємо на навчання
Вартість навчання
Документи для вступу
Правила прийому
Підготовче відділення
Сертифікати ЗНО
Наукова діяльність
Аспірантура
Наукова робота
Електронне, наукове, фахове видання «Соціально-економічні проблеми і держава»
Головні наукові публікації
Фонд неординарних ідей і проектів
Експериментальна науково-дослідна лабораторія «ЕЛІТА»
Конференції
Міжнародна діяльність
Міжнародна співпраця
Міжнародні проєкти
Міжнародне стажування
Міжнародна практика студентів
Міжнародні партнери
Міжнародні програми, тренінги, заходи, конференції, форуми
Цікаво Знати
Контакти
Як нас знайти
Питання та відповіді
Навчальні дисципліни кафедри (освітні компоненти)
Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
другий (магістерський) рівень
Перелік обов’язкових дисциплін (компонент) Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня
Перелік вибіркових дисциплін (компонент) рекомендованих кафедрою для Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня
Педагогіка та етика професійної діяльності (СИЛАБУС)
Педагогіка та етика професійної діяльності (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Екологічне управління підприємствами сфери послуг (СИЛАБУС)
Екологічне управління підприємствами сфери послуг (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Інтелектуальна власність (СИЛАБУС)
Інтелектуальна власність (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Управління проєктами в готельно-ресторанному бізнесі (СИЛАБУС)
Управління проєктами в готельно-ресторанному бізнесі (РОБОЧА ПРОГРАМА))
Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві (СИЛАБУС)
Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві (курсова робота) (СИЛАБУС)
Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві (РОБОЧА ПРОГРАМА))
Електронний бізнес та електронна комерція (СИЛАБУС)
Електронний бізнес та електронна комерція (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Методологія та організація наукових досліджень (СИЛАБУС)
Методологія та організація наукових досліджень (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Стратегічне управління підприємствами сфери послуг (СИЛАБУС)
Стратегічне управління підприємствами сфери послуг (курсова робота) (СИЛАБУС)
Стратегічне управління підприємствами сфери послуг (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Креативний менеджмент (СИЛАБУС)
Креативний менеджмент (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Страховий менеджмент сфери послуг (СИЛАБУС)
Страховий менеджмент сфери послуг (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Управління якістю у галузі (СИЛАБУС)
Управління якістю у галузі (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Управління дестинаціями в індустрії гостинності (СИЛАБУС)
Управління дестинаціями в індустрії гостинності (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Науково-дослідницька практика (СИЛАБУС)
Переддипломна практика (СИЛАБУС)
Науково-педагогічна практика (СИЛАБУС)
Виконання та захист кваліфікаційної роботи магістра (СИЛАБУС)
Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень
Перелік обов’язкових дисциплін (компонент) Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», першого (бакалаврського) рівня
Перелік вибіркових дисциплін (компонент) рекомендованих кафедрою для Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»,
першого (бакалаврського) рівня
ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОВИМИ КОМУНІКАЦІЯМИ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ І МЕТРОЛОГІЯ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ І МЕТРОЛОГІЯ (СИЛАБУС)
ТУРИСТИЧНЕ КРАЇНОЗНАВСТВО (РОБОЧА ПРОГРАМА)
БІЗНЕС-КУЛЬТУРА (РОБОЧА ПРОГРАМА)
УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ (СИЛАБУС)
УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ (СИЛАБУС)
ДИЗАЙН ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Другий (магістерський) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмен» спеціалізація “Управління інноваційною діяльністю”
ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ І ПРАКТИКИ МЕНЕДЖМЕНТУ (РОБОЧА ПОГРАМА)
ДИСЦИПЛІН ЯКІ ВИКЛАДЮТЬСЯ ДЛЯ ІНШИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ
ЕКОНОМІКА І ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА (РОБОЧА ПРОГРАМА)