КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ
КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ
Головна
Про кафедру
Історія кафедри
Персонал кафедри
ШЕРСТЮК РОМАН ПЕТРОВИЧ
АНДРУШКІВ БОГДАН МИКОЛАЙОВИЧ
МАЛЮТА ЛЮДМИЛА ЯРОСЛАВІВНА
МЕЛЬНИК ЛІЛІЯ МИКОЛАЇВНА
ДУДКІН ПАВЛО ДМИТРОВИЧ
НАГОРНЯК ГАЛИНА СТЕПАНІВНА
ОСТРОВСЬКА ГАЛИНА ЙОСИПІВНА
СТОЙКО ІГОР ІВАНОВИЧ
ФЕДИШИН ІРИНА БОГДАНІВНА
ПАЛЯНИЦЯ ВІКТОР АНАТОЛІЙОВИЧ
ВЛАДИМИР ОЛЬГА МИХАЙЛІВНА
ВОВК ІРИНА ПЕТРІВНА
КУЗЬ ТЕТЯНА ІВАНІВНА
ГАЛИЦЬКА ІРИНА БОГДАНІВНА
ОРДЕХА ГАЛИНА ІВАНІВНА
ГАГАЛЮК ОЛЬГА ІВАНІВНА
ХИМИЧ ІРИНА ГРИГОРІВНА
ЗАВІДНА ЛЮДМИЛА ДМИТРІВНА
Випускники
Структура
Лабораторії
Аудиторії
Інші допоміжні приміщення
Експериментальна науково-дослідна лабораторія «ЕЛІТА»
Електронне, наукове, фахове видання «Соціально-економічні проблеми і держава»
Спеціальності
Навчальні плани
Освітні програми кафедри
Експертна рада роботодавців 241 “Готельно-ресторанна справа”
241 «Готельно-ресторанна справа»
242 «Туризм і рекреація»
Студенту
Навчальні дисципліни кафедри (освітні компоненти)
Е-навчання ТНТУ
Графіки навчального процесу
Курсове та дипломне проектування 241 «Готельно-ресторанна справа»
Практики
Розклад
Методичне забезпечення
Абітурієнту
Запрошуємо на навчання
Вартість навчання
Документи для вступу
Правила прийому
Підготовче відділення
Сертифікати ЗНО
Наукова діяльність
Наукова робота
Головні наукові публікації
Фонд неординарних ідей і проектів
Конференції
Контакти
Новини
Навчальні дисципліни кафедри (освітні компоненти)
Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
другий (магістерський) рівень
Перелік обов’язкових дисциплін (компонент) Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня
Педагогіка та етика професійної діяльності (СИЛАБУС)
Педагогіка та етика професійної діяльності (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Інтелектуальна власність (СИЛАБУС)
Інтелектуальна власність (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві (СИЛАБУС)
Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві (курсова робота) (СИЛАБУС)
Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві (РОБОЧА ПРОГРАМА))
Стратегічне управління підприємствами сфери послуг (СИЛАБУС)
Стратегічне управління підприємствами сфери послуг (курсова робота) (СИЛАБУС)
Стратегічне управління підприємствами сфери послуг (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Управління якістю у галузі (СИЛАБУС)
Управління якістю у галузі (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Науково-дослідницька практика (СИЛАБУС)
Переддипломна практика (СИЛАБУС)
Науково-педагогічна практика (СИЛАБУС)
Виконання та захист кваліфікаційної роботи магістра (СИЛАБУС)
Перелік вибіркових дисциплін (компонент) рекомендованих кафедрою для Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня
Екологічне управління підприємствами сфери послуг (СИЛАБУС)
Екологічне управління підприємствами сфери послуг (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Управління проєктами в готельно-ресторанному бізнесі (СИЛАБУС)
Управління проєктами в готельно-ресторанному бізнесі (РОБОЧА ПРОГРАМА))
Електронний бізнес та електронна комерція (СИЛАБУС)
Електронний бізнес та електронна комерція (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Методологія та організація наукових досліджень (СИЛАБУС)
Методологія та організація наукових досліджень (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Креативний менеджмент (СИЛАБУС)
Креативний менеджмент (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Страховий менеджмент сфери послуг (СИЛАБУС)
Страховий менеджмент сфери послуг (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Управління дестинаціями в індустрії гостинності (СИЛАБУС)
Управління дестинаціями в індустрії гостинності (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень
Перелік обов’язкових дисциплін (компонент) Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», першого (бакалаврського) рівня
ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ І МЕТРОЛОГІЯ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ І МЕТРОЛОГІЯ (СИЛАБУС)
БІЗНЕС-КУЛЬТУРА (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Перелік вибіркових дисциплін (компонент) рекомендованих кафедрою для Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»,
першого (бакалаврського) рівня
КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОВИМИ КОМУНІКАЦІЯМИ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
ТУРИСТИЧНЕ КРАЇНОЗНАВСТВО (РОБОЧА ПРОГРАМА)
УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ (СИЛАБУС)
УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ (СИЛАБУС)
ДИЗАЙН ОБ'ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ (РОБОЧА ПРОГРАМА)
Другий (магістерський) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмен» спеціалізація “Управління інноваційною діяльністю”
ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ І ПРАКТИКИ МЕНЕДЖМЕНТУ (РОБОЧА ПОГРАМА)
ДИСЦИПЛІН ЯКІ ВИКЛАДЮТЬСЯ ДЛЯ ІНШИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ
ЕКОНОМІКА І ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА (РОБОЧА ПРОГРАМА)