КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ
КАФЕДРА УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА СФЕРОЮ ПОСЛУГ
Головна
Про кафедру
Історія кафедри
Персонал кафедри
ШЕРСТЮК РОМАН ПЕТРОВИЧ
АНДРУШКІВ БОГДАН МИКОЛАЙОВИЧ
МАЛЮТА ЛЮДМИЛА ЯРОСЛАВІВНА
МЕЛЬНИК ЛІЛІЯ МИКОЛАЇВНА
ДУДКІН ПАВЛО ДМИТРОВИЧ
НАГОРНЯК ГАЛИНА СТЕПАНІВНА
ОСТРОВСЬКА ГАЛИНА ЙОСИПІВНА
СТОЙКО ІГОР ІВАНОВИЧ
ФЕДИШИН ІРИНА БОГДАНІВНА
ПАЛЯНИЦЯ ВІКТОР АНАТОЛІЙОВИЧ
ВЛАДИМИР ОЛЬГА МИХАЙЛІВНА
ВОВК ІРИНА ПЕТРІВНА
КУЗЬ ТЕТЯНА ІВАНІВНА
ГАЛИЦЬКА ІРИНА БОГДАНІВНА
ОРДЕХА ГАЛИНА ІВАНІВНА
ГАГАЛЮК ОЛЬГА ІВАНІВНА
ХИМИЧ ІРИНА ГРИГОРІВНА
ЗАВІДНА ЛЮДМИЛА ДМИТРІВНА
Випускники
Структура
Лабораторії
Аудиторії
Інші допоміжні приміщення
Експериментальна науково-дослідна лабораторія «ЕЛІТА»
Електронне, наукове, фахове видання «Соціально-економічні проблеми і держава»
Спеціальності
Навчальні плани
Освітні програми кафедри
Експертна рада роботодавців 241 “Готельно-ресторанна справа”
241 «Готельно-ресторанна справа»
242 «Туризм і рекреація»
Студенту
Навчальні дисципліни кафедри (освітні компоненти)
Е-навчання ТНТУ
Графіки навчального процесу
Курсове та дипломне проектування 241 «Готельно-ресторанна справа»
Практики
Розклад
Методичне забезпечення
Абітурієнту
Запрошуємо на навчання
Вартість навчання
Документи для вступу
Правила прийому
Підготовче відділення
Сертифікати ЗНО
Наукова діяльність
Наукова робота
Головні наукові публікації
Фонд неординарних ідей і проектів
Конференції
Контакти
Новини
Навчально-методична література кафедри
Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
другий (магістерський) рівень
Перелік обов’язкових дисциплін (компонент) Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання та захисту кваліфікаційної роботи магістра для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форм навчання
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до підготовки, оформлення, та захисту курсових робіт з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ"
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ з навчальної дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ"
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ з навчальної дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ"
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для проведення практичних занять, виконання завдань самостійної та індивідуальної роботи з дисципліни “Стратегічне управління підприємствами сфери послуг” спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітнього ступеня «магістр»
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсової роботи з дисципліни “Стратегічне управління підприємствами сфери послуг” (для магістрів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання)
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ Проведення практичних занять і виконання самостійних завдань з курсу «Педагогіка та етика професійної діяльності»
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для проведення практичних занять з дисципліни “Інтелектуальна власність” (для студентів денної та заочної форм навчання економічних та технічних спеціальностей)
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для самостійної роботи студента з дисципліни “Інтелектуальна власність” (для студентів денної та заочної форм навчання економічних та технічних спеціальностей)
Науково-дослідницька практика магістрів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для усіх форм навчання
ПЕРЕДДИПЛОМНА практика магістрів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для усіх форм навчання
Науково-педагогічна практика магістрів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» для усіх форм навчання
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для самостійної та індивуальної роботи з дисципліни «Міжнародна готельна індустрія» (для бакалаврів спеціальності 241«Готельно- ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»)
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для проведення практичних занять з дисципліни «Міжнародна готельна індустрія» (для бакалаврів усіх форм навчання спеціальності 241«Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»)
УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести)
Методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни “Дизайн об’єктів готельно-ресторанного бізнесу” для студентів галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»/
Перелік вибіркових дисциплін (компонент) рекомендованих кафедрою для Спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», другого (магістерського) рівня
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ з навчальної дисципліни "КРЕАТИВНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ"
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ з навчальної дисципліни "КРЕАТИВНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ"
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ виконання завдань самостійної та індивідуальної роботи з дисципліни “Управління дестинаціями в індустрії гостинності” спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітнього ступеня «магістр»
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для проведення практичних занять з дисципліни “Управління дестинаціями в індустрії гостинності” спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітнього ступеня «магістр»
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з дисципліни «СТРАХОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ СФЕРИ ПОСЛУГ» спеціальності 241 “ Готельно-ресторанна справа ” освітньо-кваліфікаційного рівня магістр
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з дисципліни «СТРАХОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ СФЕРИ ПОСЛУГ» для студентів галузі знань 241 «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 “ Готельно-ресторанна справа ” освітньо-кваліфікаційного рівня магістр
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з дисципліни «Екологічне управління підприємствами сфери послуг» (для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа)
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних занять з дисципліни «ЕКОЛОГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ СФЕРИ ПОСЛУГ» для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
«ЕЛЕКТРОННИЙ БІЗНЕС ТА ЕЛЕКТРОННА КОМЕРЦІЯ» методичні вказівки до самостійної роботи студентів (для студентів напрямку 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання)
«ЕЛЕКТРОННИЙ БІЗНЕС ТА ЕЛЕКТРОННА КОМЕРЦІЯ» методичні вказівки до виконання лабораторних робіт (для студентів напрямку 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання) Тернопіль –
СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести, нормативні документи) для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести
Методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни “Бізнес-культура” для студентів галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»
Навчально-методичний посібник з дисципліни “Фінансове забезпечення діяльності” для студентів галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»
Другий (магістерський) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмен» спеціалізація “Управління інноваційною діяльністю”
Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Проблеми теорії і практики менеджменту» для студентів усіх форм навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 073 «Менеджмент» та спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”
МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З ДИСЦИПЛІН ЯКІ ВИКЛАДЮТЬСЯ ДЛЯ ІНШИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ
Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання галузі знань 14 «Електрична інженерія» за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»